Site Loader

Denk jij er ook weleens aan om thuis te sporten? Thuis sporten bespaart je een hoop tijd en geld omdat je niet iedere keer naar de sportschool hoeft. Sporten kan je lekker in je eigen omgeving doen en op je eigen tempo. Hieronder 4x tips om lekker thuis te sporten.

Aan je conditie werken op fietstrainer

Fietsen is de meest bekende training voor thuis. Dit kan op een hometrainer of op een indoor fietstrainer waar je bijvoorbeeld je racefiets in kunt klemmen. Met fietsen vergroot je niet alleen je uithoudingsvermogen maar verbrand je ook vet en pak je ook gelijk een stukje krachttraining.

Touwtjespringen

Touwtjespringen is een complete training voor iedereen, en gemakkelijk thuis te doen. Deze training is de manier om af te vallen en om aan je uithoudingsvermogen te werken.

Workouts met YouTube

YouTube staat vol met makkelijke en fijne workouts voor thuis. Voor iedereen is er wel een geschikte workout te vinden. Probeer gewoon regelmatig wat uit, zo blijf je je zelf uitdagen.

Plan je training in

Door een vast tijdstip in de plannen voor je training, kun je hier rekening mee gaan houden. Bijvoorbeeld elke maandagavond en donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. Het voordeel van thuis trainen is ook dat je je favorieten serie op tv gewoon tegelijk kunt kijken.

Stephan Taal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij

Volg mij op Facebook