Contact

Heb je na je bezoek aan mijn blog een aanvulling, suggestie of tip? Laat het me weten, stuur een mailtje naar info@stephantaal.nlHeb je een lekker recept dat ook een plaatsje op mijn blog verdiend? Of ben je juist opzoek naar een recept van een bepaald gerecht? Laat het me per mail weten, wie weet zie je het recept terug op mijn blog.
Vragen of opmerkingen met betrekking tot geplaatste recepten kun je het beste plaatsten bij de reacties onder de blogpost. Zo kunnen ik en andere bezoekers reageren.

Volgen

Als je graag op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen en nieuwe artikelen op mijn blog, volg me dan via InstagramTwitter en Facebook. Ook is het mogelijk per mail een berichtje te ontvangen als ik een update geplaatst heb. Vul je e-mail adres in de rechterbalk in om je hiervoor aan te melden.

Adverteren

Het is mogelijk om op diverse manieren samen te werken met met mij, of te adverteren op mijn blog. Neem voor informatie contact op met info@stephantaal.nl.

Pers

Van culinaire events, nieuwe kookboeken en producten blijf ik graag op de hoogte. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen kunt u mailen naar info@stephantaal.nl. Voor het vrijblijvend toesturen van producten voor bijvoorbeeld een review kunt u ook per mail contact met mij opnemen.